ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο 2313079560 ή θα στείλετε email στο [email protected]  για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών, έτσι ώστε να επιστραφούν στην εταιρεία.

Εάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε  η εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αποστολής του και μόνο στην περίπτωση που είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Αν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αποστολής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η MUSE FASHION έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής και στο φυσικό μας κατάστημα MUSE FASHION, Aγίας Αναστασίας και Λαέρτου, Τ.Κ. 57001, Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που ζητηθεί από τον πελάτη να γίνει custom παραγγελία (αλλαγή σε χρώμα, διαστάσεις, πατρόν, ύφασμα) δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές των προϊόντων (και επιστροφές χρημάτων) ή η έκδοση πιστωτικού.

Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολή, ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα επιστροφής των προιόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 4€ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη TNT EXPRESS – FEDEX δηλώνοντας “χρέωση παραλήπτη”.
Το ποσό δεν καταβάλλεται στον courier, αλλά προστίθεται στην επόμενη αγορά.

Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι: MUSE FASHION, Aγίας Αναστασίας και Λαέρτου, Τ.Κ. 57001, Θεσσαλονίκη.


Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
0